Xenon360 installguide

xenon360 installguide

Ik heb net een werkende Xenon 360 gekregen, het is mijn eerste 360 ​​en heb er nogal wat spelletjes gekocht voordat ik me realiseerde dat het gevoelig is voor Red Ring of Death, ik ben nu een beetje bezorgd, is er iets wat ik kan doen om problemen te stoppen of te verlengen met het systeem? Alles bij elkaar kan best duur zijn en kan ik dan ook wat dingen met afterpay bestellen zoals bij Online Bestellen Achteraf Betalen? Dat zou zeker helpen.

Hij zal mettertijd waarschijnlijk wel ten onder gaan. Maar je kan het in ieder geval verlengen. Koop een heat pipe gpu cooler (bestaand in Falcon boards). Vervang het thermisch beschermend laagje onder GPU / CPU. Stof alle binnenste delen af.

De laatste twee dingen elke elke 8-18 maanden regelmatig herhalen. In mijn eigen heb ik geperforeerd aluminium afgescherming gemaakt in de buurt van de fans om een ​​makkelijker afvoer te maken voor hete lucht. Veel geluk met die Xenon360.

 

Twee opties:

12v mod: Als u met lawaai om kunt gaan, kunt u de 12v mod op de Xbox-koelers uitvoeren. Dit maakt ze erg luid door ze door de stroomkabel van de dvd-speler aan te zetten. Dat zou ervoor zorgen dat je Xbox niet langer breekt.

Externe ventilator: Door een gat in de zijkant boven de heatsinks te snijden, kunt u een 80-120mm ventilator monteren om direct naar beneden te blazen. De ventilator wordt op dezelfde manier aangedreven als de 12v mod maar het zal veel minder luidruchtig zijn. Je Xbox zal waarschijnlijk nooit RROD als je een fatsoenlijke RPM-side-fan hebt aangesloten.

12v mod guide inclusief hoe je de Xbox kunt openen:

Als eigenaar van een lanceringsdag 360 die nog steeds perfect werkt (heel gelukkig weet ik dat!), geef ik u enkele tips.

1: Leg het nooit op tapijt of zoiets. Als u het op een plank legt, zorg er dan voor dat het aan alle kanten ruimte heeft. De mijne was op mijn bureau zo veel lucht.

2: Stof het vaak! Stof doodt! Nee, maar doe het minstens een keer per 2 weken serieus, meer als je huisdieren hebt.

3: Games zo vaak mogelijk installeren, waardoor de drive langer goed blijft.

4: Niet zeker of dit alles helpt, maar ik heb mijn 360 altijd losgekoppeld toen ik klaar was met spelen. Niet zeker waarom, waarschijnlijk gewend aan de eerste xbox die, umm, de neiging had om te vlammen als de plug ingesloten was.

Een xenon360 achteraf betalen met afterpay

Ik heb je hulp nodig in deze kwestie als iemand het kan helpen, alstublieft een paar dagen geleden heb ik een RROD Xenon op ebay besteld en goed, ik vroeg me af: Moet ik zo’n 50MM PC Fans op de heatsink installeren om het eens te laten afkoelen.

Nou ik heb uiteindelijk alles op Ebay gekocht en besloten om dit ding op te lossen als het hier komt. Weet niet wat voor RROD het heeft maar ik weet het heeft de RROD zoals vermeld in de beschrijving voordat ik het kocht. Sorry als dit niet een goede vraag is, maar als het wel is, geef dan alsjeblieft een goed antwoord zodat ik verder kan.

Ik vraag me af of iemand mij een handleiding kan koppelen om deze fan op de Heatsink correct te installeren, ik heb ook alle benodigde dingen gekocht zoals ik hoorde dat ik ook de draden op het bord moest solderen.

Dus hier is wat ik heb gekocht, laat het me weten of ik genoeg items heb gekocht om het werk te doen.

3 Pin 5cm 50mm 12V CPU Cooler ventilator
1PC BGA SMD Soldeerpasta Fluxvet
10 FT van Kynar Wire Wrap 30 AWG
Lead Rosin Core Solder Wire 0.8mm Soldeerlas Flux 2.0%
14 in 1 60W 110V Elektrische Soldering Kit Set Iron Stand Desoldering Pomp
Ik heb ook de kleine xbox ram heatsinks voor extra koeling
En last but not least een xenon

 

 

Spaar geen geld bij het afkoelen van RRoD-eenheden. Tenzij er goed wordt vastgehouden, houden ze niet meer in de koeling om de RRoD weer te krijgen.

Mijn advies is, verwarm het en gebruik het zo lang als het duurt. Als u er nog steeds zin in bent om dit te doen, hoeveel fans wilt u in de console hebben? Alleen de pc of de ingebouwde?

 

Nou ik ben aan het kijken naar de voorraad fans en laat ze dan op 12v lopen en als de console JTAGABLE is, volg ik een handleiding over hoe je de console succesvol kan JTAG gebruiken, gebruik gewoon een van de 50mm fans en plaats het op de arm van de Heatsink op de xenon die voor de GPU staat.

Zou gewoon moeten weten waar te solderen en sommigen weten hoe tips van ervaren mensen die weten wat ze doen en me daardoor kunnen krijgen zonder de console verder te breken. Ook zal ik het thermische pasta veranderen als ik het weer aan het werk laat.

De realiteit is eindelijk op ons ontstaan met de komst van de nieuwe 360-zaak van Xtreme Enterprise met de codenaam XENON 360-case – een vernieuwde Xbox360 Console case oplossing voor iedereen die een Xbox360 bezit.

De veelzijdige feature verhalen die we vorig jaar liepen komen tot op de hoogte en is zeker de moeite waard om terug te keren, aangezien de meeste problemen binnen de Xenon360 zijn aangepakt en opgelost.

We zullen later een persbericht over dit product doen, maar we willen eerst een voorbeeld geven van de eerste foto’s van de Xenon360 in het vlees.